Tapahtumat

Helinä Rautavaaran museo tarjoaa tekemistä kaiken ikäisille. Voit osallistui tapahtumiin, opastuksille, työpajoihin, nauttia keskusteluista tai musiikkiesityksiä. Museon tapahtumat ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon, ellei ohjelmassa ole mainittu toisin.

Lauantaisin klo 15

Varttiopastus

Tervetuloa museon varttiopastukselle lauantaisin kello 15.

Joka kuukauden toinen maanantai kello 11

Museon senioritreffit

Maksuttomat senioritreffit kokoontuvat joka kuukauden toisena maanantaina kello 11. Tule mukaan!

Lauantaina 10.12. kello 14–16

Ystävyyden juhla

Olet lämpimästi tervetullut ystävyyden juhlaan museolle. Tarjolla lämmintä teetä, afganistanilaisia herkkuja, kaksikielinen Päivänvarjotyttö-kuvakirjan lukuhetki (suomi-dari) ja paljon muuta.

Menneet tapahtumat

13.11.2022

Seikkailijattarien sunnuntaiklubi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kokoelmanäyttelyssä esillä oleviin koruihin ja kokeilemaan oman amulettikorun valmistamista.

Seikkailijattaret-klubi järjestetään joka toinen kuukausi ja klubitapahtumat ovat maksuttomia. Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, saavu vain paikalle!

5.11.2022

Capoeira-tapahtuma

Capoeira Capital r.y. järjestää capoeiratapahtuman yhdessä museon kanssa. Tilaisuus on yleisölle avoin. Tervetuloa!

21.10.2022

Diwali, valon juhla

Intiassa vietetään nyt valon juhlaa, diwalia (myös divali, deepavali). Askartelemme museon työpajassa silkkipaperista kukkaköynnöksiä, joita käytetään Intiassa juhlakoristeluun.

19.10.2022

Diwali, valon juhla

Intiassa vietetään nyt valon juhlaa, diwalia. Askartelemme museon työpajassa silkkipaperista kukkaköynnöksiä, joita käytetään Intiassa juhlakoristeluun.