Menneet

Intialaisen tanssin iltapäivä

Lauantaina 2.3. kello 14

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan klassisen kathak-tanssin esitystä ja harjoittelemaan Bollywood-tanssin liikkeitä intialaisen tanssiperinteen tuntijan, Runa Deyn johdolla!

Kathak on tuhansia vuosia vanha pohjoisintialainen tanssiperinne, jolle on ominaista tarkat ja nopeat liikkeet, rytmikkäät askeleet ja tarinankerronta erilaisten eleiden avulla. Tanssi on kehittynyt islamilaisen kulttuurin piirissä, mutta se ei ole luonteeltaan uskonnollista.

Bollywood-tanssi taas on peräisin intialaisista elokuvista. Se on yhdistelmä erilaisia tanssityylejä ja tunnelmaa. Tanssissa on monia erilaisia tasoja ja sen takia se sopii kaiken ikäisille. Pue yllesi vaatteet, joissa on helppo liikkua, ja anna musiikin viedä!

Tilaisuus järjestetään Espoon kaupungin tuella.

Hello! I am Runa Dey from India. I have stayed in Finland for the past 14 years and worked as a kindergarten teacher. Beside being a teacher, I am also a Kathak dancer and I have done many workshops and performed in several programs. 

What is Kathak? Kathak is one of the classical dance forms from India and it means ”Story telling ”. I have learnt Kathak dance for 13 years and I am holding teachers’ degree.  I would love to show you some classical dance movements and together we can try some semi classical and Bollywood style. I will wait for you at Helinä Rautavaara Museum!

Katso muita tapahtumia

Kerran kuussa maanantaisin

Museon senioritreffit

Maksuttomat senioritreffit kokoontuvat kerran kuussa maanantaisin kello 11. Tule mukaan!

Lauantaina 10.8. kello 14

Nykytanssiesitys: The Two Body

Esitys tutkii resilienssin käsitettä liikkeen kautta ja asettaa kysymyksiä siitä, kuinka voimme elää rinnakkain menettämättä identiteettiämme,  kuinka voimme olla vapaita sitoutuessamme toisiin ihmisiin? Ja kuinka voimme jakaa tilaa ja aikaa mielekkäällä tavalla.